Broken strings



Säg någon som inte faller för James Morrisons hesa stämma. Love it!

Another sunday


Har söndag blivit min bloggdag? Har blivit så den sista tiden men det är faktiskt inget medvetet. Söndag är oftast den dag som jag får nån minut över. Och eftersom jag ändå skriver så sällan, kan jag ju offra några minuter åt bloggen. När jag väl skriver är det kul men tiden är som sagt problemet. Sen är min dator superseg men det är väl en annan femma :P

I stora drag har min helg varit kanon. Jag har varit helt ledig från jobb och kunnat återhämta mig och ladda batterierna inför en ny och förmodligen fullspäckad vecka! Igår var jag på 50-års fest, riktigt najs. Min härliga morbror fyller 50 i veckan men vi firade honom lite i förskott. Var kul att träffa släkten igen och maten var helt gudomlig! 
Annars var det synd att jag missade Björn i fredags men det blir säkert fler gånger. Men jag hoppas att ni hade kul iaf! =)

Nu ska jag ta igen mig lite, kom nyss hem från världens drygaste träning. Hoppas ni haft en bra helg! =)


The notebook

En av mina absoluta favoritfilmer är "The notebook". Allvarligt talat vet jag inte hur många gånger jag har sett den rullen men det är så med vissa filmer. Man kan se dem om och om igen utan att de blir sämre för det.
Genom hela filmen löper det en röd tråd som på ett oerhört fint sätt beskriver Noah och Allies livslånga kärlek till varandra. Åh den är så himla bra!  Måste väl också tillägga att det inte hade varit helt fel att vara i Allies kläder. Tänk att hitta en man som Noah. De växer väl inte direkt på träd.

Det slutar nog med att jag kikar på den ikväll också som så många andra gånger. Men jag gillar den verkligen. Är det någon mer som har sett den? =)


allposters.com




Söndag

Som ni kanske redan sett, har jag ändrat om lite här i bloggen. Tagit bort gamla inlägg och ändrat lite i designen. Kändes verkligen som det behövdes. På slutet där tyckte jag inte det var kul alls att skriva så det kändes rätt att börja om från scratch. Vilket jag ska göra nu. Vet inte hur ofta det blir uppdateringar men det känns i alla fall mycket roligare nu och det är väl huvudsaken. =)

Hoppas ni haft en bra helg. Ska kika lite på tv nu. Är ett program just nu där professionella trolleritrick avslöjas. Verkar rätt spännande.


RSS 2.0