Brighter than before


.. like a stardust in the night.


When the sun never goes down

GOOD EVENING PEOPLE!

Just nu sitter jag här mätt och belåten och lagom trött i kroppen. Jag älskar den där obeskrivliga känslan som man bara kan få efter ett hårt träningspass! Man får en helt annan andning och ett slags lugn i hela kroppen. Jätteskönt iaf =)

En bra helg annars också. Slänger upp en bild på min kära väns outfit. Tror inte Tess har något emot det med tanke på att hon redan har slängt upp en bild som Robin tog i hennes egna blogg. ;) Mössan är hennes killes men västen däremot var modern när hon bodde i Spanien för två år sen men har hängt längst in i garderoben sen dess. Haha men den åkte fram en kortis nu iaf, sweetie :) 


En bra uppfinning

Wiehoo! Det är inte längre hela världen om man har glömt spela in sitt favoritprogram (iaf när det gäller en kanal). Det här bra, riktigt bra.

Hjälper mig att kunna följa "Mästarens mästare" när jag jobbar sent. Är helt fast i det nu. Programmet där gamla idrottslegender, som har lagt sin idrottskarriär på hyllan, gör upp om att bli herren på täppan i tävlingar som prövar alltifrån deras fysiska form till deras psyke och förmåga att fokusera när det väl gäller. Min favorit? Utan tvekan min barndomsidol - Per Elofsson. Vilken vilja den mannen besitter!



aftonbladet.se


Too far away


Min egen toker är många mil bort och det känns. KOM HEM! 


RSS 2.0