Kommentatorns tur

Kollar just nu lite på "Du är vad du äter" på tv3. Det är så kul att se hur duktiga de flesta är att lägga om sina kost- och motionsvanor och faktiskt nå riktigt bra resultat efter bara två månader. Men det syns att det ligger hårt slit bakom det. De äter ju mest frukt och grönt och det skulle jag aldrig palla. Hallå, pasta är livet juu!

Ikväll är Fredrik Birging med, ni vet han som är "rösten" som läser upp och kommenterar allas matvanor i varje program. Haha nu kommenterar han sina egna matvanor. Ganska kul. Jag som trodde att han var iaf nästan ett lika stort hälsofreak som Skipper själv men där hade jag verkligen fel. Han ligger på samma nivå som alla andra som är med i programmet.
Haha han försökte sopa sitt hälsoproblem under mattan genom att slänga all sin mat i en soppåse och istället fylla kylskåpet med nyttigheter som Skipper själv skulle ha valt. Snacka om att hon blev förvånad när hon skulle göra en rejäl rensning i det matförrådet. Men såklart hittade hon hans lilla gömma som han lagt under bordet (!) Vadå osmart! Inte för att det på nåt sätt är bra att fuska men han kunde ju iaf ha gjort det liite snyggare.

Skipper är hård mot Fredrik Birging eller (Fredrik Bilring som hon själv lite halvt elakt uttryckte sig) men det ger kanske resultat.



Kommentarer
Postat av: tess

du är vad du äter, is the shit :P hehe

2009-02-26 @ 22:20:19
URL: http://latess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0